27
Jun
2007

Nyinflyttad och race på Våler

Det har varit en fruktansvärt hektisk vår i år. Men äntligen faller alla pusselbitar på plats. Jag har tävlat 7 veckor i rad samtidigt som jag hållt på med nybyggnation av mitt och min frus nya hus. Idag gick flyttlasset och i helgen är det race på Våler!

Varför göra allting enkelt? Det kan man undra. Men nu är vi äntligen inne i vårt nya hus och jag ser fram mot helgens STCC race på Våler i Norge. En bana som jag verkligen gillar och där jag vunnit de två tidigare race jag kört. Givetvis siktar jag på en hat-trick.

Oddsen för helgen är bra. Jag släpar inte på så mycket vikt och förra veckan körde vi ett test på banan som gick grymt bra. Nu ska jag bara knyta ihop säcken till helgen, så kanske jag kan knapra in på täten som är 12 poäng före.

Helgens race körs på lördag. Vare sig det blir seger eller ej blir det iaf fest. Teamet har bokat in en teamfest i Karlstad på lördag kväll ute på Vänern. Mycket trevligt.

/Richard

Richards Twitter

Senaste bilderna

Nyhetsbrev

Fyll i din mailadress och får Richards nyhetsbrev med de senaste nyheterna direkt till din mail.