13
Jul
2007

Tung helg skall bli ännu tyngre!

Till helgens tävling på Flakenberg är jag överlägset tyngst av alla. Förra tävlingens seger och att jag nu ligger trea i mästerskapet gör at jag har mycket straffvikt i bilen. Men målsättningen är att till nästa race köra med en ännu tyngre bil. Jag skall komma top 3 i helgen och närma mig toppen. Nu ligger jag sex poäng efter och målet är att vara mellan 2 och 4 poäng efter, efter helgens STCC-race på Falkenberg

I onsdags fanns alla team på plats i Falkenberg för test. Det var bland de sämsta test jag någonsin kört. Inte det att det gick dåligt utan att vädret pendlade hela tiden och det gick egentligen inte dra några som helst slutsatser av något.

Falkenberg är en bana som jag gillar. Jag har bara ett mål för helgen och det är att närma mig täten. Jag tror det helt klart är möjligt. Grabbarna gör snabba depåstopp och jag har fått en ny motor till bilen.

Efter helgens race kommer vi ha ett 4 veckor långt uppehåll i STCC-circusen, vilket skall bli riktigt skönt. Jag ska ta mig lite välbehövlig semester och ägna tiden åt jetski körning och att fixa med huset.

Tidsschema söndag:
09.30-10.15 STCC Test
11.35-12.30 Gridshow /Lunch STCC & MC på grid
12.30-12.50 STCC Kval
12.55-13.15 STCC Super-pole
15.00-15.40 STCC Race
15.40-16.00 STCC Prisutdelning

Richards Twitter

Senaste bilderna

Nyhetsbrev

Fyll i din mailadress och får Richards nyhetsbrev med de senaste nyheterna direkt till din mail.