07
Feb
2011

Press: WestCoast Racing på Svenska Rallyt!

I helgen är det inte bara Richard Göransson som gör premiär i Svenska Rallyt, även hans STCC-team gör rallydebut. Richard och WestCoast Racing skrev nyligen ett treårskontrakt, och de som trodde att Richard tävlade i rally utan support från sitt STCC-team trodde fel.

WestCoast Racing transporterar i dagarna upp sin Hospitality-trailer till Värmlandsskogarna för att tillgodose Richards alla sponsorer och mekaniker med värme och mat under helgen.

Dick Jönsson Wigroth, som även är Richards teamchef till vardags, tycker det här i sig är en utmaning.

– Jag måste erkänna att jag är helt ny i rallysporten. Men vi supportar Richard och jag tycker det här VM-rallyt ska bli spännande att vara med på, det är trots alls Sveriges största publika arrangemang. Vi har fått vinteranpassa en del på utrustningen men jag är säker på att Richards gäster kommer njuta i Topp-klass, säger Dick med ett leende.

Rallyt startar på torsdag kl 20.00 i Karlstad och med målgång på söndag.

Richards Twitter

Senaste bilderna

Nyhetsbrev

Fyll i din mailadress och får Richards nyhetsbrev med de senaste nyheterna direkt till din mail.