22
Apr
2011

Press: Femma på säsongens första träningspass

Det blev en bra första träning för WestCoast Racing på Jyllandsringen. Teamet arbetade med inställningarna på båda bilarna under det 45  minuter långa passet och det blev en femte bästa tid för Richard Göransson och en tionde bästa tid för Martin Öhlin.
– Vi fixade med inställningarna under hela passet och mot slutet kändes det som vi hittade rätt, säger Richard Göransson. Vi har absolut en bra race pace, nu återstår det att se var vi står kvalmässigt. The race is on!

Martin Öhlin är hyfsat nöjd efter sitt första officiella träningspass i STCC. Han körde ett par längre stinter under passet och arbetade liksom Richard med balansen i bilen. Han laddar nu för kval.
– Det är väl hyfsat, sammanfattar Martin. Vi fick till bilen under passet och det känns som att vi är starka till racet. Nu gäller det att vrida ur tiden till kvalet. Jag är definitivt varm i kläderna nu.

Kvalet startar 16:10.

Test, Jyllandsringen

1 J. Thompson 1:10,476
2 T. Rustad +0,366
3 R. Rydell +0,425
4 M. Andersson +0,453
5 R. Göransson +0,507
6 J. Watt +0,683
10 M. Öhlin +1,113

Richards Twitter

Senaste bilderna

Nyhetsbrev

Fyll i din mailadress och får Richards nyhetsbrev med de senaste nyheterna direkt till din mail.