26
Apr
2011

Press: Richard utskriven och transporteras till Sverige

Richard Göransson har blivit utskriven från sjukhuset i Århus och transporteras nu hem till Sverige. Fyra dagar efter hans våldsamma krasch i säsongsstarten av STCC på Jyllandsringen i Danmark har Richard Göransson tagit ett stort steg och kan lämna sjukhuset i Århus för fortsatt vård hemma i Örebro. Richard är glad att äntligen få komma hem.
– Det här är det värsta jag varit med om och nu längtar jag enormt mycket efter min familj, säger Richard. Jag är fortfarande väldigt trött och har ont men är nu redo att transporteras hem. Jag kommer att fortsätta vila i ytterligare dagar men vill passa på att tacka alla, ingen nämnd och ingen glömd, som har hört av sig. Alla hälsningar har betytt oerhört mycket för att hålla motivation och humör uppe. Nu ser jag fram emot att få träffa min familj och mina vänner, avslutar Richard.

Richard Göransson förväntas komma hem till familjen i Örebro under tisdagskvällen. Han har frakturer på två ryggkotor och har fått en stödkorsett och kommer få fortsatt vård i Örebro. Olycksorsaken är inte fastställd men WestCoast Racing slutför just nu den tekniska utredningen av bilen och räknar med att fastställa det exakta händelseförloppet inom kort.

 • Skön läsning, ta det lugnt och vila upp dig så fixar sig allt hoppas jag! Ha det så bäst du med familjen nu Richard!

 • TH

  Krya på dig! helst jättesnabbt ,STCC blir lite tåkigt utan dig ::)) Vh Tony

 • Matte_fredriksson01

  Pojken här hemma körde i kull på min enduro hoj. Fick fraktur på länd ryggen i början av oktober. I februari fick han operera ryggen en stel operation. Det börjar gå åt rätt håll nu. Så jag vet vad du går igenom. Lycka till hoppas du kommer ut snart på banan det kommer att vara tomt utan dig.Krya på dig… Mvh Mats…

 • Margita Ingwall

  Käre Richard. Du är en kämpe som kommer att klara det här också, precis som du klarat en massa andra utmaningar under vägen. Sänder dig en massa goda vibrationer och ett rykande färskt BMW Magasin. kram Margita

 • Lars Bocker

  Hej Rickard. Fick en smärre chock när Glenn SMS:ade och berättade om din hemska olycka. Vi önskar dig verkligen all bättring på din väg tillbaka. Du är ju en tuffing, så detta klarar du. Vi befinner oss just nu nere i Marbella. Bor centralt mitt i hamnen i Poerto Banus. Vädret är jättefint, så man mår som en prins. Se nu till och bli frisk och hel, så vi får se dig på banan snart.
  Lasse o Kajsa Böcker från Helsingborg.

Richards Twitter

Senaste bilderna

Nyhetsbrev

Fyll i din mailadress och får Richards nyhetsbrev med de senaste nyheterna direkt till din mail.