10
Feb
2012

Film: Film från dag två med intervju av Göransson efter kraschen

Spana in det senaste avsnittet av ”Rallyburen från Hagfors med Janne Blomqvist”. Här berättar Richard Göransson själv om kraschen på SS6 och vi får följa med under reparationsarbetet av Minin inför morgondagens sträckor.

Sändningarna fortsätter under morgondagen när Göransson ger sig ut på tredje dagen och sträcka elva. Efter dagens avåkning har Göransson halkat ned till plats 38, men är fortfarande med i rallyt tack vare super rally-reglerna.

Första sträckstart går 07.58 på Vargåsen och Göransson startar som bil nummer två.

Klicka här för att komma till filmen och här för att se fler filmer.

Richards Twitter

Senaste bilderna

Nyhetsbrev

Fyll i din mailadress och får Richards nyhetsbrev med de senaste nyheterna direkt till din mail.