12
Feb
2012

Lunchrapport: Bra flyt på hala rallyvägar för Richard Göransson

Richard Göransson och kartläsare Anders Fredriksson är äntligen i gång igen och har under förmiddagen avklarat tre sträckor utan större problem.
– Det känns riktigt skönt att vara igång efter alla problem som vi har haft. Det var väldigt halt på grund av 5 centimeter nysnö som kom under natten, men vi hade rätt bra flyt ändå och vi är nöjda, säger Göransson.

Helt problemfritt var det dock inte då bilen saknade effekt och gearcut-systemet kopplades ur för att se om problemet ligger där.
– Det fungerade lite bättre utan gearcut, men det är svårt och veta om det verkligen var det. Teamet ska dyka på det på servicen nu och se om vi kan få ordning på det till eftermiddagens sträckor, säger Göransson.

Tre sträckor återstår och det är samma tre som kördes under förmiddagen. Detta betyder att Göransson slipper ”spåra” i nysnö som han gjorde innan.
– Det kommer bli helt annorlunda i andra vändan, nu kan vi köra i de andra spåren. Planen är att öka lite och det ska bli riktigt kul, avslutar Göransson.

Dagen avslutas med SS24 – Hagfors 2 – klockan 14.11 och direkt efter det kör vi helgens sista ”Rallyburen från Hagfors med Janne Blomqvist” på www.richardgoransson.com.

Kompletta resultat här!

Richards Twitter

Senaste bilderna

Nyhetsbrev

Fyll i din mailadress och får Richards nyhetsbrev med de senaste nyheterna direkt till din mail.