17
Maj
2012

Mobil: Första träningen avklarad!

Första träningen i samband med årets 24-timmars lopp på Nürburgring har nyss körts. Richard i bil #18, en BMW Z4 GT3 för teamet Vita4One racingTeam, körde in på en 13de plats, ca 8sek efter snabbaste bil på den ca 24km långa banan. – Vi har en grym bil. Den bästa jag någonsin kört på ”ringen”. Nu ska vi bara se till att vi gör 24-timmars loppet med färre misstag än de andra. Då kommer vi slåss om totalsegern, säger Richard.

Ikväll kl 19.30-23.30 körs det första av 3st kval. Följ all action på www.24h-rennen.de

Skickat från min iPhone

bild.JPG

 

  • JoJörgenrgen Carlsson

    Lycka till..
    ”Jörgen Sko-Boo”

Richards Twitter

Senaste bilderna

Nyhetsbrev

Fyll i din mailadress och får Richards nyhetsbrev med de senaste nyheterna direkt till din mail.