13
Jul
2013

Press: Göransson besviken efter kvalet i Falkenberg

Goransson_r_falk04tw020_webb

Det blev inget roligt kval för Richard Göransson i Falkenberg. Han startar sjua respektive sexa i eftermiddagens två heat och var allt annat än nöjd efter kvalet.
– Jag vet inte vad man ska säga om det här. Det känns för jäkligt och jag är bara besviken. Det här var min sämsta kvalinsats i år och jag kan inte riktigt sätta fingret på varför. Nu blir det en tuff dag, jag startar mitt i smeten i båda racen och det gäller bara att överleva. Uppenbarligen har vi en snabb bil vilket Fredrik visade så nu gäller det att analysera och se om vi kan hitta något till racen, sammanfattar Göransson sitt kval.

Race 1 startar 12:40 och race 2 15:25.

Resultat, Q1 – startuppställning i race 1 (Plats 11 och bakåt startar på de platserna i båda racen)

Resultat, Q2 – plats 6-10 startar på de platserna i race 2

Resultat, Q3 – avgör plats 1-5 i startposition till race 2

Richards Twitter

Senaste bilderna

Nyhetsbrev

Fyll i din mailadress och får Richards nyhetsbrev med de senaste nyheterna direkt till din mail.