15
Sep
2014

Mästare i Swedish GT 2014!

2560__DSC9565

I helgen kördes finalen av Swedish GT på Ring Knutstorp ihop med Autoropa Racing Days. Richard Göransson i par med Martin Nelson korades mästare i årets Swedish GT för Scuderia Autoropa i en Ferrari 458 Challenge Evolution.

– Otroligt kul att i år få vinna ett mästerskap som jag inte kört tidigare. Min teamkompis Martin Nelson och teamet har under hela året gjort ett bra jobb. Att tävla i en Ferrari har varit nytt för mig så jag är givetvis otroligt glad och stolt att vi blev mästare.

Helgen på Ring Knutstorp hade celebert besök då skådespelaren Hugh Grant gästspelade och körde sin första biltävling. Eventet Autoropa Racing Days var mycket populärt och flera hundra Ferrari, McLaren, Maserati, Bentley och Jaguar bilar fanns på plats under lördagen. För första gången fick den svenska publiken se de nya supersportbilarna McLaren P1 och La Ferrari samtidigt ute på banan.

rg_pall

Totalt samlades över 300 000 kr in till Barncancerfonden genom bla auktioner med medåkningar i olika sportbilar. Richard skjutsade ett 10-tal människor i vinnarbilen av årets Swedish GT.

Richard jobbade även som gästinstruktör ihop med Stefan ”Lill-lövis” Johansson, Fredrik Ekblom och Fredrik Lestrup.

Nedan ser Ni en film från Autoropa Racing Days 2013, och i år var det ytterligare lite bättre:

Foto: Martin Öberg

Richards Twitter

Senaste bilderna

Nyhetsbrev

Fyll i din mailadress och får Richards nyhetsbrev med de senaste nyheterna direkt till din mail.