25
Feb
2016

Göransson skriver kontrakt med Cyan Racing

rg_volvo_1

Fyrfaldiga STCC-mästaren Richard Göransson skriver kontrakt med Cyan Racing

 

Den mest framgångsrika STCC-föraren någonsin, Richard Göransson, har skrivit kontrakt med Cyan Racing för att köra en tredje Volvo S60 i STCC 2016.

– Jag är oerhört stolt och glad över att tävla för Cyan Racing. Jag är här för att segra och jag vet att teamet bara existerar för att segra, så jag kan inte vara på ett bättre ställe, säger Göransson.

 

37-åringen har flest segrar av alla, 39, och är lika med Cyan Racing-kollegan Thed Björk på fyra STCC-titlar.

 

– Richard har varit en av våra absolut tuffaste konkurrenter under många år och vi är väldigt glada över att ha honom med oss. Jag tvivlar inte en sekund på att han kommer att utmana om den absoluta toppen i år, säger Christian Dahl, vd för Cyan Racing.

 

Göransson kommer att tävla jämsides redan klara förarna Robert Dahlgren och prins Carl Philip hos Cyan Racing.

 

– Jag har de bästa möjliga förutsättningarna och det är upp till mig att bevisa att jag kan segra. Jag är mer än redo för säsongsstarten och det råder inga tvivel kring mitt mål, att bli den första föraren någonsin att ta fem STCC-titlar. Jag vill även passa på att tacka Team Tidö för två roliga år tilsammans, säger Göransson.

 

STCC 2016-säsongen startar första maj på flygplatsbanan i Skövde.

rg_volvo_2

 

Richards Twitter

Senaste bilderna

Nyhetsbrev

Fyll i din mailadress och får Richards nyhetsbrev med de senaste nyheterna direkt till din mail.